Wat neem jij mee naar het strand?  

Ondanks dat Nederland dit jaar niet te maken heeft met een strenge winter zijn er toch veel mensen die deze winter het zonnetje op gaan zoeken. We mogen natuurlijk niet klagen met temperaturen van rond de 10 graden maar als we mogen kiezen dan is een graadje of 25 natuurlijk ook niet erg. En omdat we een graadje of 25 in januari helaas niet gaan meemaken moeten we toch op zoek naar een andere bestemming om even een weekje te genieten van de warmte en de zon. Ga jij binnenkort op een strandvakantie? Vergeet dan zeker deze spullen niet!

Een grote strandtas

Of je nu alleen, met zijn tweeën of met de hele familie op reis gaat, voor een ritje naar het strand heb je een grote strandtas nodig. Er moeten namelijk behoorlijk wat spulletjes mee als jullie jezelf een dagje op het strand gaan vermaken. Wat dacht je van strandlakens en zonnebrand? Uiteraard mogen we de zonnebril, tijdschriften, boeken en ander vermaak ook niet vergeten. Misschien moet er nog wel wat te eten of te drinken mee. Kortom, zonder een strandtas kan jij niet richting het strand vertrekken.

Een koelbox

Tegenwoordig kan je op het strand op steeds meer plekken wat te eten of te drinken halen maar het is hier behoorlijk prijzig. Neem daarom gewoon wat mee vanaf je appartement of hotelkamer. Een koelbox kan daarbij erg handig zijn. Je hebt waarschijnlijk geen zin in een warm drankje halverwege de dag en dit gaat helaas wel gebeuren als je het drinken in die grote strandtas laat zitten. Een koelbox is erg handig. Vind je een koelbox te groot? Er zijn tegenwoordig ook kleinere formaten koelboxen te bestellen, ook wel bekend als de koelboxen To Go. Deze zijn wel wat kleiner maar een stuk minder zwaar wat het vervoeren ervan een stuk prettiger maakt.

Een strandstoel

Op sommige stranden zijn strandstoelen aanwezig maar deze horen meestal bij de horeca tentjes of hotels die aan het strand gelegen zijn. In de meeste gevallen moet je hiervoor betalen. Maar waarom zou je dat doen als je ook je eigen strandstoel mee kan nemen? Strandstoelen komen ook in verschillende soorten en maten. De ene wat groter en zwaarder dan de ander. Ook hier is het weer helemaal aan jou welke je het liefste meeneemt. Ben je op zoek naar een goede strandstoel? Kijk dan eens bij kleurmeester.

Geef een reactie